Kdo smo

Agencija MAYA team je bila ustanovljena leta 1998.  Sedež agencije je v Tolminu, storitve pa opravljamo na območju celotne Slovenije in tudi zunaj meja države.

Pri Gospodarski zbornici Slovenije smo registrirani pod številko 828 (Licenca za opravljanje dejavnosti organiziranja turističnih aranžmajev) in pod številko 829 (Licenca za opravljanje dejavnosti prodaje turističnih aranžmajev).

Kongresni urad RS nam je izdal licenco – certifikat D, ki zagotavlja izvedbo poslovnih dogodkov in izobraževanj teambuildinga po najvišjih evropskih standardih.

Redno, pogodbeno in študentsko delo združuje dvaintrideset profesionalno usposobljenih turističnih navdušencev, ki stremijo k popolnosti izvedbe naših storitev.

Leta 2006 je angleška televizijska hiša BBC Holydays z agencijo Maya posnela aktivni vikend paket, ki so ga uvrstili in promovirali med šest najatraktivnejših aktivnih vikend paketov na svetu.
 

Agencijo MAYA team sestavljajo tri različne blagovne znamke:

  • Poslovni turizem: organizacija in izvedba različnih poslovnih programov in dogodkov (izobraževalni programi teambuildinga, družabni poslovni dogodki, delavnice mehkih veščin, motivacijski dogodki ...).
  • Športni turizem: organizacija aktivnih počitnic za družine in posameznike ter enodnevne športne aktivnosti (rafting, mini rafting, kajak, sit on top, SUP, soteskanje, kolesarjenje, pohodništvo).
  • Gostilna Labrca s šotoriščem tik ob reki Soči.